Snel zwanger worden?

Wil jij heel graag zwanger worden?

Begin dan vandaag nog met deze tips!
Ze vergroten namelijk allemaal de kans op een zwangerschap.

10 Tips:

1. Eet echt heel gezond! Dit vergroot de kans op een zwangerschap én een gezonde baby.

2. Een tekort aan zink, vitamine D en Bvitamines komt regelmatig voor en kan er voor zorgen dat je niet zwanger raakt. Laat je adviseren of het voor jou goed is om extra vitaminen en mineralen te slikken.

3. Uiteraard geen alcohol, nicotine en drugs gebruiken. Ze verminderen niet alleen de vruchtbaarheid maar zijn ook een gevaar voor de gezondheid van je kind in wording.

4. Zorg voor een regelmatig slaap patroon. Dit draagt bij aan een goede hormoonproductie. Advies is rond 22.00/ 23.00 uur naar bed en minimaal 7 tot 8 uur slaap.

5. Ga dagelijks even naar buiten. Beweging en daglicht heb je nodig om gezond te blijven.

6.Gebruik geen zeep, vaginale douches of glijmiddel. Dit is van invloed op de zuurgraad van je vagina. Deze zuurgraad is van invloed op de levensduur van sperma.

7. Vermijd te veel stress in je leven. Een lichaam in stress-stand, is minder ontvankelijk om zwanger te worden. Zorg voor voldoende ontspanning in je dagelijkse leven.

8. Tijdens de vruchtbare dagen vrij je niet iedere dag maar om de dag. Het sperma is dan van betere kwaliteit (en sperma kan tot 72 uur vruchtbaar blijven).

9. Maak het leuk en lekker die vrijpartij. Het vagina vocht van de vrouw en het voorvocht van de man hebben een positieve bijdrage aan het geheel. Als je het gevoel krijgt dat vrijen een 'moeten' is, zorg ervoor dat je leuke dingen met je partner blijft doen zodat de relatie tussen jullie goed blijft.

10. Doe dagelijks iets waar je echt plezier aan beleeft, waar je blij van wordt. Dit geeft positieve energie en die goed kunt gebruiken bij je kinderwens.Marjolein Smit

De online cursus Op Eigen Wijze Zwanger worden helpt je om op een gezonde, ontspannen en bewuste manier bezig te zijn met je kinderwens.

Meer Informatie

linkedinlinkedinfacebook