Online Cursus Op Eigen Wijze Bevallen

Op Eigen Wijze bevallen betekent:

 1. Je weet hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal voorbereidt op de bevalling en het moederschap. Zodat je goed geïnformeerd en met vertrouwen gaat bevallen.
 2. Je hebt aandacht voor je veranderende lichaam en luistert naar je lichaamssignalen. Zodat je vermoeidheid en zwangerschapskwalen voorkomt en je zwangere lichaam soepel en vitaal houdt.
 3. Je maakt tijdens de zwangerschap al contact met je baby. Dit bevordert een goede hechting en heeft een positieve invloed op de fysieke en emotionele gezondheid van je kindje.
 4. Je voelt hoe je weerstandloslaat tegen pijn. Waardoor je minder pijn zult ervaren en er meer ruimte ontstaat voor een soepele bevalling.
 5. Je gebruikt je adem als rustpunt & balans in het dagelijks leven en hebt geleerd hoe je je adem als hulpmiddel gebruikt tijdens de bevalling.
 6. Je weet hoe je je kunt ontspannen, ook op de wat moeilijkere momenten. Zodat je bevalling vlotter en met minder pijnlijk zal zijn.
 7. Je laat je niet door angst leiden maar door vertrouwen.

Je kunt deze online cursus op je eigen moment en op je eigen tempo doen en de oefeningen en meditaties zo vaak herhalen als je prettig vindt.

Online Cursus

€77

50 lessen
+ bijbehorende videos
+ bijbehorende oefeningen
-
-

Bekijk proefles

Online cursus op Eigen Wijze Bevallen € 77,-

In deze online cursus leer je hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal kunt voorbereiden op de bevalling. De informatie, oefeningen, meditaties en filmpjes brengen je van spanning naar ontspanning, van angst naar vertrouwen.

Inhoud van de cursus

 • Categorie 1: Ontspannen en genieten
 • Categorie 2: Sterker en wijzer worden
 • Categorie 3: Bereid je voor op de bevalling
 • Categorie 4: Tijdens de bevalling
 • Bonus: Tips voor de vader
 • Bonus: Tips voor de eerste uren na de bevalling

Wat is inbegrepen?

 • 50 lessen
 • + instructie videos
 • + ingesproken meditaties

Zodra je betaald hebt, ontvang je direct je inloggegevens en is de online cursus voor je beschikbaar. Met je persoonlijke pincode kun je nu ieder moment, op iedere plek en zo vaak als je wilt inloggen.

Je stelt je eigen lessen samen door oefeningen uit te zoeken uit de categorieën 1, 2 en 3.
Dat is samen ongeveer 20 minuten per dag. Heb je een dag minder tijd? Dan kies je 1 oefening uit de categorie waar je op dat moment het meeste behoefte aan hebt.

 1. Ontspannen en genieten
 2. Sterker en weerbaarder worden
 3. Bereid je voor op de bevalling
 4. Tijdens de bevalling

Is de bevalling begonnen, dan vind je in categorie 4 een overzicht van alle tips & tricks voor tijdens de bevalling. Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet.

Heb je gekozen voor de Plus cursus, dan neem ik contact met je op om te kijken wanneer je de zwangerschapscursus wilt volgen.

Inschrijven Cursuslinkedinlinkedinfacebook